Elektrische Vloerverwarming Matten [Prijzen + Voordelen] (2023)

Elektrische vloerverwarming wordt vooral toegepast in kleinere ruimtes zoals de badkamer of kleinere slaapkamers.

Vaak wordt er bij de installatie van elektrische vloerverwarming gekozen voor vloerverwarming matten.

In deze gids lees je meer over:

 • wat vloerverwarming matten precies zijn
 • wat de voor- en nadelen ervan zijn
 • en welke vloersoorten geschikt zijn voor op vloerverwarming matten.

Vloerverwarming offertes vergelijken?

Ontvang gratis offertes van erkende vakmensen, binnen 2 minuten aangevraagd.

Vraag Gratis Offertes Aan ▸

(Video) Hoe werkt elektrische vloerverwarming?

Gratis en vrijblijvend

Inhoudsopgave

 • Wat zijn vloerverwarming matten?
 • Wat zijn de gemiddelde prijzen voor vloerverwarming matten?
 • Wat zijn de voordelen van vloerverwarming matten?
 • Vloerverwarming matten of frezen?
 • Onder welke vloeren passen vloerverwarming matten?
 • Voor welke soorten vloeren zijn matten minder geschikt?
 • Offertes aanvragen bij de vloerverwarming specialist

Wat zijn vloerverwarming matten?

 • Vloerverwarmingsmatten zijn speciale matten die zijn voorzien van een speciale bekabeling. Hierdoor kunnen ze rechtstreeks onder de vloer aangebracht worden. De onderlinge kabelafstand bepaalt het vermogen per m². Voordeel van dit mattensysteem is dat de onderlinge kabelafstand al bepaald is, zodat je hier niet meer zelf mee aan de slag hoeft te gaan bij de aanleg.
 • Doordat er sprake is van een korte afstand ten opzichte van de vloer, wordt de warmte rechtstreeks aan de ruimte afgegeven. Zo treedt er nauwelijks warmteverlies op.
 • Kies ook voor vloer dat snel en gelijkmatig opwarmt. Vraag hier gratis offertes aan bij vloerverwarming specialisten.

Waaruit bestaan de matten?

Vloerverwarmingsmatten bestaan uit elektrische kabels, deze zijn op een glasvezel mat van ongeveer 4 mm dik bevestigd. Door de geringe dikte van de matten kunnen ze rechtstreeks op de bestaande afwerkvloer, zoals hout of een cementdekvloer worden aangebracht.

Bovenop de matten kunnen de vloertegels in een lijmlaag worden gelegd of de vloer kan worden afgewerkt met een dunne anhydrietchape (vloeichape die gebonden is op basis van gips in plaats van cement, hierop komt de vloerbedekking te liggen).

Elektrische Vloerverwarming Matten [Prijzen + Voordelen] (1)

Isolatie onder de vloerverwarming matten

Voor een optimaal rendement van de vloerverwarming is een goede isolatie heel belangrijk. De isolatielaag onder de vloerverwarming matten zorgt voor een verhoging van het rendement en voor een snellere opwarming van de vloer. Deze eigenschappen resulteren in een lager energieverbruik.

De vloer kan bijvoorbeeld worden bekleed met een speciale isolerende folie, voordat de matten gelegd worden. Daarna worden de matten afgewerkt met tegels of een ander soort vloerbedekking dat geschikt is. Onder het kopje ‘Onder welke vloeren passen vloerverwarming matten?‘ lees je welke vloeren dit zijn.

(Video) Verschil Elektrische Vloerverwarming vs Vloerverwarming Op Radiator Leiding -Wat is de Beste Keuze?

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor vloerverwarming matten?

Benieuwd naar wat je kwijt bent aan vloerverwarming matten? Hieronder zie je de gemiddelde prijzen inclusief btw, maar exclusief installatie. De gemiddelde installatiekosten liggen rond de €310.

Vraag hier gratis offertes aan bij vloerverwarming specialisten voor de kosten inclusief installatie.

OppervlaktePrijsPrijs per m²
1 m²€125€ 125
2 m²€165€ 82.50
3 m²€200€ 67
4 m²€235€ 59
5 m²€270€ 54
7 m²€ 330€47
10 m²€270€54
15 m²€540€37

Hoe werken vloerverwarmingsmatten?

Het systeem van vloerverwarming matten werkt als volgt:

 1. Elektrische vloerverwarming is opgebouwd uit speciale matten. Deze matten zijn voorzien van een elektrische vloerverwarmingsdraad of koolstof elementen.
 2. Op het moment dat er stroom door deze draad loopt, geven de matten warmte af aan de daar boven- én ondergelegen lagen.
 3. Vervolgens geeft de bovengelegen laag (dus de vloerafwerking zoals bijvoorbeeld tegels of laminaat) de warmte af.
 4. Warme lucht stijgt op. Hierdoor ontstaat er een warmtetransport en gaat de temperatuur in de ruimte stijgen.
 5. De thermostaat meet de temperatuur in de ruimte en geeft een signaal door aan het verwarmingssysteem waardoor het systeem zelf aan of uit gaat. Op deze wijze wordt de temperatuur in de ruimte automatisch geregeld.

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming matten?

De keuze voor vloerverwarming matten levert je een groot aantal voordelen op:

 1. Doordat de matjes dicht onder de vloeroppervlakte zijn aangebracht, is er sprake van een directe warmteafgifte en is er dus weinig warmteverlies.
 2. Elektrische vloerverwarming matten hebben een korte opwarmtijd.
 3. Ze werken onafhankelijk van een cv-installatie. Hierdoor kun je ze ook gebruiken als de cv uitstaat, bijvoorbeeld in de zomer.
 4. Je hebt de mogelijkheid alleen een bepaalde ruimte te verwarmen zoals de slaapkamer of badkamer. Deze ruimten kun je dan verwarmen op de momenten dat het nodig is.
 5. Het systeem van vloerverwarming matten is eenvoudig aan te leggen. Het is direct te verwerken in tegellijm of egalisatiemortel.
 6. Vloerverwarming matten zijn ook zeer geschikt om te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld de badkamer gaat renoveren.
 7. De installatie van de matten geeft weinig overlast. Zo is het niet nodig om de vloer open te breken.
 8. Het systeem heeft slecht een geringe opbouwhoogte zodat het in iedere ruimte past.
 9. Het is in principe als hoofdverwarming en als bijverwarming te gebruiken. Wel wordt het vooral als bijverwarming gebruikt.
 10. De aanschaf en aanleg van vloerverwarming matten is goedkoper dan traditionele vloerverwarming.
 11. Het systeem is 100% waterdicht.

Kies ook voor vloerverwarming matten. Vraag hier gratis vloerverwarming offertes aan.

Wat zijn de nadelen van vloerverwarming matten?

In verband met het stroomverbruik is het systeem toch vooral geschikt voor de wat kleinere ruimtes in je huis, die bovendien niet permanent verwarmd hoeven te worden. Denk hierbij aan de badkamer enslaapkamers.

Elektrische Vloerverwarming Matten [Prijzen + Voordelen] (2)

Vloerverwarming matten of frezen?

Je kunt naast kant-en-klare matten in sommige gevallen kiezen voor ingefreesde vloerverwarming. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten?:

(Video) Infrarood vloerverwarming zelf installeren | Carbon Heating

 • Bij ingefreesde vloerverwarming worden er sleuven in de dekvloer gefreesd. Je kunt in de sleuven zowel watergedragen buizen leggen als de elektrische verwarmingskabels. Dus zowel elektrische als watergedragen vloerverwarming is mogelijk bij ingefreesde vloerverwarming.
 • Bij matten ligt de afstand tussen de kabels en patroon al vast. Bij een infrezen kun je dit per situatie zelf bepalen.
 • Matten geven minder overlast omdat er niet gefreesd hoeft te worden.

Onder welke vloeren passen vloerverwarming matten?

Vloerverwarmingsmatjes kunnen onder diverse vloeren worden aangelegd. Hieronder een overzicht van vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming matten:

1. Tegelvloer op vloerverwarming matten

Een tegelvloer is uitermate geschikt om te combineren met (elektrische) vloerverwarming. Dit komt doordat tegels een hoge thermische geleidbaarheid hebben. Thermische geleidbaarheid houdt in dat de warmte snel naar de oppervlakte komt waardoor de betreffende ruimte snel wordt opgewarmd.

Verder is het zo dat tegels de warmte ook nog eens zeer goed vasthouden, zodat er sprake is van een efficiënte verwarming.

De dikte van de tegel is van weinig invloed op de warmteafgifte. Wel geldt dat een iets dikkere tegel iets meer tijd nodig heeft om op te warmen.

Elektrische Vloerverwarming Matten [Prijzen + Voordelen] (3)

2. Gietvloer op vloerverwarming matten

Een gietvloer wordt niet gelegd maar – de naam zegt het al – gegoten. Deze vloer die uit verschillende lagen bestaat, wordt laag voor laag gegoten. De gietvloer wordt daarna afgewerkt met lak, een coating en een antislipafwerking.

Hieronder vind je gietvloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming.

Cementgebonden gietvloer: Een cementgebonden gietvloer is geschikt voor vloerverwarming. Hierbij is het wel belangrijk dat er gekeken wordt naar de samenstelling van deze gietvloer. De ene samenstelling is namelijk geschikter voor vloerverwarming dan de andere.

Polyurethaan (PU) gietvloer: Polyurethaan is een kunststof die wordt vervaardigd van kunsthars. Deze soort gietvloer is heel elastisch en is daarom heel geschikt in combinatie met vloerverwarming.

(Video) Hoe leg je Karbonik elektrische vloerverwarming?

Een ander voordeel van een polyurethaan gietvloer is dat deze heel dun is, slecht een paar millimeters dik. Hierdoor warmt de vloer snel op.

Troffelvloer: Een troffelvloer is een naadloze vloer die bestaat uit gekleurde fijne grind- of kwartskorrels die samengebonden worden door kunsthars.

Troffelvloeren hebben namelijk een heel open structuur wat zorgt dat de vloerverwarming warmte goed wordt doorgelaten.

3. Linoleum

Linoleum is een sterke vloerbedekking die zeer lang meegaat. Deze vloer bestaat uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen.

Linoleum is geschikt voor vloerverwarming. Dit komt doordat het de warmte uitstekend geleid. Wel is het belangrijk hierbij goed te kijken naar de vloerconstructie. Bepaalde vloerconstructies beperken namelijk de warmteoverdracht. Als geschikte ondervloer wordt een goede sterke kunststofolie geadviseerd.

Voor welke soorten vloeren zijn matten minder geschikt?

Laminaat en PVC vloeren zijn minder geschikt voor toepassing van vloerverwarming matten. Voor deze vloeren geldt dat er beter gekozen kan worden voor elektrische verwarmingsfolie of watergedragen vloerverwarming.

Offertes aanvragen bij de vloerverwarming specialist

Wil je ook graag het comfort van vloerverwarming in je huis ervaren? Wellicht is vloerverwarming matten de oplossing. Vraag advies aan vloerverwarming specialisten over welk systeem het past bij je situatie en huis.

Vraag nú vloerverwarming offertes aan. Gratis + vrijblijvend.

FAQs

Is elektrische vloerverwarming duur in gebruik? ›

Elektrische vloerverwarming is in aanschaf gemiddeld € 200 goedkoper dan traditionele vloerverwarming. Echter zijn de kosten van elektrische vloerverwarming in gebruik hoger, gezien de hogere prijs van elektriciteit ten opzichte van gas. Het nemen van elektrische verwarming als hoofdverwarming is dan ook af te raden.

Wat kost elektrische vloerverwarming matten? ›

De kostprijs van elektrische vloerverwarming is afhankelijk van het aantal vierkante meters. Voor een set van 5m² elektrische matten betaal je ongeveer 275 tot 325 euro. Dit is inclusief klokthermostaat. De vloermatten hebben in de regel een vermogen van 160 watt per vierkante meter.

Is elektrisch verwarmen goedkoper dan gas 2022? ›

Ondanks de stijgende energieprijzen in 2022 is verwarmen met gas momenteel nog steeds vaak de goedkopere optie. Maar door de thermostaat een paar graden lager te zetten en alleen de plek waar je werkt of zit bij te verwarmen met een elektrische kachel, bespaar je nog meer op de energierekening.

Hoeveel zonnepanelen nodig voor elektrische vloerverwarming? ›

Zonnepanelen en elektrische vloerverwarming
AantalWp€/ m²
9 panelen2.790 Wp€ 215/ m²
12 panelen3.720 Wp€ 204/ m²
16 panelen4.960 Wp€ 197/ m²
20 panelen6.200 Wp€ 186/ m²
2 more rows
Jan 25, 2023

Welke vloerverwarming is het zuinigst? ›

Elektrische vloerverwarming geeft de warmte minder geleidelijk en gelijkmatig vrij. Vloerverwarming aangesloten op een nieuwe condensatieketel of een warmtepomp is vaak veel zuiniger en stoot dus ook minder CO2 uit.

Wat is goedkoper vloerverwarming Infrezen of matten? ›

Het zijn twee erg verschillende manieren van vloerverwarming aanleggen. Wat vaak wel het geval is, is dat infrezen over het algemeen goedkoper is dan vloerverwarmingsmatten aanleggen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte van de ruimte.

Is vloerverwarming goedkoper dan gas? ›

Vloerverwarming en warmtepomp

Zoals vloerverwarming of een warmtepomp. Met vloerverwarming kun je 10 tot 15 % besparen op de stookkosten als je dat vergelijkt met gewone radiatoren.

Hoeveel stroom verbruikt elektrische vloerverwarming per jaar? ›

Bij gemiddeld winterweer (Tussen 2°C en 7°C) verbruik je ongeveer 0,045 tot 0,06 kWh per m². Bij koud winterweer (van -3°C tot 2°C) verbruik je 0,075 en 0,09 kWh per m². Ten slotte is er ook nog erg koud winterweer waar je 0,09 en 0,12 kWh per m² zal verbruiken.

Waar moet je op letten bij elektrische vloerverwarming? ›

Het is aan te raden om de vloerverwarmingsmatten over het gehele oppervlak aan te brengen. Let er wel op dat u de verwarmingsmatten niet plaatst onder vaste kasten, douchebakken en badkuipen. De warmte kan dan niet worden afgegeven en zal zich op die plekken gaan ophopen.

Is vloerverwarming energiezuiniger dan radiatoren? ›

Ja, vloerverwarming is zuiniger dan radiatoren. En dat heeft verschillende redenen: Met vloerverwarming kan je jouw gewenste temperatuur ongeveer 2°C lager instellen dan bij radiatoren. Het geeft immers een hogere gevoelstemperatuur omdat de warmte via de vloer langs je lichaam 'glijdt'.

Wat is goedkoper vloerverwarming of cv? ›

Over het algemeen geldt dat het verwarmen met vloerverwarming 10% tot 20% energiezuiniger is dan met radiatoren. Dit komt doordat een vloerverwarmingssysteem het water van de ketel niet constant tot een hoge temperatuur (90 graden) hoeft te verwarmen.

Is elektrische vloerverwarming voldoende? ›

Functioneert niet goed als hoofdverwarming

Vaak is elektrische verwarming geschikt als bijverwarming en niet als hoofdverwarming. Dat komt omdat het verbruik bij gebruik als hoofdverwarming te hoog is. Veel mensen kiezen er daarom eerder voor om met elektrische vloerverwarming badkamers te verwarmen en verder niets.

Wat is de goedkoopste manier om je huis te verwarmen? ›

Een pellet- of houtkachel. De informatie uit de tabel hierboven vertelt ons dat de goedkoopste manier om te verwarmen, verwarmen met hout is. Het is bovendien ook de meest ecologische manier om te verwarmen. Er bestaan verschillende soorten houtkachels; zowel met pellets als met volledige houtblokken.

Is het verstandig om elektrisch te verwarmen? ›

Elektrisch verwarmen is duurzaam en minder schadelijk voor het milieu. Zeker als je je eigen groene stroom opwekt of aangesloten bent bij een groene elektriciteitsleverancier zoals Coolblue Energie. De toekomst ligt dus bij elektrisch verwarmen.

Is elektrische cv goedkoper dan gas? ›

Als we de elektrische cv-ketel vergelijken met een hr-ketel op aardgas, is verwarmen met elektriciteit op dit moment zeker niet goedkoper. Integendeel. Voor verwarming en warm water in een gemiddelde eengezinswoning komen de energiekosten met een elektrische cv-ketel veel hoger uit dan met een hr-ketel op aardgas.

Wat is beter elektrische cv of warmtepomp? ›

In het geval van een elektrische radiator is de input 1 kWh elektriciteit en output 1 kWh warmte. Een warmtepomp is dus 5 keer zuiniger. Deze vorm van elektrisch verwarmen is dan ook voor de hand liggend. Elektriciteit als bron voor verwarmen is hét alternatief voor de Cv-ketel.

Hoeveel warmte geeft elektrische vloerverwarming? ›

In veel gevallen ligt dit tussen de 50-70 Watt per vierkante meter (W/m²) en zelfs lager. De meeste merken in de markt kunnen dat lage vermogen niet leveren. Veel typen vloerverwarming leveren te veel vermogen!

Wat is beter vloerverwarming Infrezen of matten? ›

Een combinatie van frezen en matten is op zich wel mogelijk, maar wij raden het ten zeerste af. De reden hiervoor is dat vloerverwarming op krimpnetten langzamer opwarmt dan ingefreesde vloerverwarming.

Hoe stook je het goedkoopst met vloerverwarming? ›

Houd het gelijkmatig.

Houd er rekening mee dat het op temperatuur komen van vloerverwarming meer tijd én energie kost dan bij centrale verwarming. Het beste kunt u dus kiezen voor een constante temperatuur, met slechts minimale verschillen. Dan stookt u het efficiëntst en verbruikt u de minste energie.

Hoeveel scheelt 2 graden verwarming? ›

Die 2 graden minder hebben vooral effect op je eigen uitgaven, zo blijkt. Elke graad scheelt 7 procent in kosten. Als 1 miljoen huishoudens hun thermostaat naar beneden zetten en korter douchen, scheelt ons dat 7 procent gas, zei klimaatminister Rob Jetten optimistisch.

Wat kost 100m2 vloerverwarming? ›

Wat kost 100m2 vloerverwarming? Ga je voor vloerverwarming die is aangesloten op de cv-installatie? Dan ben je bij een vloeroppervlakte van 100 m2 tussen de €1.700,- en €2.200,- kwijt. Dit is inclusief materialen, montage en eventuele freeswerkzaamheden.

Wat is het nadeel van vloerverwarming? ›

Uiteraard zijn er ook enkele nadelen verbonden aan vloerverwarming. Zo kan het beschouwd worden als een traag opwarmingsysteem aangezien het meer tijd vergt dan bij radiatoren om de temperatuur in een ruimte te verhogen en dus de opwarming van de kamer gewaar te worden.

Wat is de voordeligste vloerverwarming? ›

Het goedkoopste type elektrische vloerverwarming is vloerverwarming folie. Dit is gemiddeld 15% goedkoper dan matten of kabels. Wil je graag vloerverwarming folie, dan moet je wel kiezen voor een zwevende vloer zoals laminaat, PVC of parket. Bij een tegelvloer of gietvloer heb je toch kabels of matten nodig.

Is vloerverwarming voldoende als hoofdverwarming? ›

Is jouw woning onvoldoende tot slecht geïsoleerd? Dan adviseren we je om vloerverwarming niet als hoofdverwarming, maar als bijverwarming te gebruiken. Slechte isolatie zorgt namelijk voor warmteverlies. Hierdoor heeft je vloerverwarming onvoldoende capaciteit om je hele woning te verwarmen.

Heeft het zin om vloerverwarming s nachts lager te zetten? ›

Als je Lage Temperatuur Verwarming (LTV) of vloerverwarming hebt, stook je stabiel op lagere temperaturen. Het duurt dan langer om je huis 's morgens weer op te warmen. Zet je verwarming in dat geval 's nachts dus maximaal 2 graden lager.

Hoe efficiënt is elektrische vloerverwarming? ›

Elektrische vloerverwarming is uiterst efficiënt met een verbruik van slechts 50 tot 100 watt per m² in plaats van 150 watt per m² zoals andere gangbare systemen.

Waarom vloerverwarming niet uitzetten? ›

In het belang van je comfort en energieverbruik is het daarom beter om de vloerverwarming overdag niet volledig uit te zetten. Het kost namelijk veel energie om de verwarming telkens van nul op temperatuur te laten komen. Zet je vloerverwarming daarom max. 2°C lager wanneer je niet thuis bent.

Wat kost elektrische vloerverwarming aan energie? ›

Gemiddeld betaald een Nederlander € 0,70 per kWh. Dit betekent dat je € 0,80 betaald voor 1 kW (1000 watt) aan stroom. Je verwarming heeft een totaal geïnstalleerd vermogen van 640 watt. Dit betekent dat je vloerverwarming € 0,448 per uur kost.

Kan ik vloerverwarming uitzetten? ›

Wanneer u de vloerverwarming toch wilt uitschakelen dan kunt u dat doen door de pomp uit te schakelen. Ook kunt u gebruik maken van een thermostaat die de temperatuur regelt. De thermostaat kan constant temperaturen meten en schakelen tussen gewenste temperaturen.

Hoeveel elektriciteit verbruikt elektrische vloerverwarming? ›

Bij zacht weer (7°C) verbruik je tussen 0,025 en 0,03 kWh per vierkante meter. Bij gemiddeld winterweer (Tussen 2°C en 7°C) verbruik je ongeveer 0,045 tot 0,06 kWh per m². Bij koud winterweer (van -3°C tot 2°C) verbruik je 0,075 en 0,09 kWh per m².

Hoe warm moet je elektrische vloerverwarming zetten? ›

Op welke temperatuur moet elektrische vloerverwarming zijn? Elektrische systemen werken gemiddeld bij ongeveer 25-31 ° C. Maar het hangt gedeeltelijk af van het type vloer dat u er bovenop wilt hebben – zoals tapijt of laminaat – en hoe de vloer eronder is.

Is het verstandig om vloerverwarming uit te zetten? ›

In het belang van je comfort en energieverbruik is het daarom beter om de vloerverwarming overdag niet volledig uit te zetten. Het kost namelijk veel energie om de verwarming telkens van nul op temperatuur te laten komen. Zet je vloerverwarming daarom max. 2°C lager wanneer je niet thuis bent.

Is vloerverwarming energie zuinig? ›

Ja, vloerverwarming is zuiniger dan radiatoren. En dat heeft verschillende redenen: Met vloerverwarming kan je jouw gewenste temperatuur ongeveer 2°C lager instellen dan bij radiatoren. Het geeft immers een hogere gevoelstemperatuur omdat de warmte via de vloer langs je lichaam 'glijdt'.

Hoeveel energie bespaar je met vloerverwarming? ›

Met vloerverwarming kun je 10 tot 15 % besparen op de stookkosten als je dat vergelijkt met gewone radiatoren. Dat geldt trouwens ook voor wandverwarming.

Is elektrisch verwarmen rendabel? ›

Elektriciteit is zeer goed toepasbaar voor verwarming met bijvoorbeeld een verwarmingsspiraal of infraroodpaneel waarbij het rendement dicht tegen de 100% ligt. Gebruiken we diezelfde elektriciteit voor een warmtepomp, dan zijn de rendementen in de meeste gevallen groter dan 500%.

Is elektrische vloerverwarming geschikt als hoofdverwarming? ›

Ja, elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming kan in goed geïsoleerde ruimtes. Dat betekent dat wanden/plafonds en ramen goed geïsoleerd zijn. Daarbij is het ook van belang om direct onder de vloerverwarming te isoleren, zodat de warmte niet verloren gaat aan de onderkant.

Hoeveel stroom verbruikt vloerverwarming per jaar? ›

Deze pompen staan het hele jaar door op vol vermogen aan. Ook in de zomer als de verwarming niet aan staat. Zo'n klassieke vloerverwarmingspomp verbruikt gemiddeld €130 per jaar aan stroom, dat is meer dan het verbruik van een gemiddelde wasdroger en koelkast bij elkaar.

Videos

1. Alles over MAGNUM - mat - elektrische vloerverwarming
(allesover)
2. Elektrohouse - Vloerverwarming
(Elektro House)
3. MAGNUM Mat - Elektrische vloerverwarming
(MAGNUMHeating)
4. Vloerverwarming, keuzes en prijzen
(Verbouwkosten)
5. Decochip elektrische vloerverwarming zelf aanleggen - Vloerverwarmingsmatten onder tegelvloer
(Decochip)
6. Decochip elektrische vloerverwarming kabel zelf aanleggen - Vloerverwarmingskabel onder tegelvloer
(Decochip)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated: 11/05/2022

Views: 6200

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.